Onze Labneh kopen

Je kan onze Labneh kopen in verschillende lokale eetwinkels, bij sommige Delhaize en in veel Spar Colruyt winkels (vraag ernaar bij de kaasverantwoordelijke). Je vindt hem meestal in het aperitiefrek tussen de hummus en de tzatziki.

We doen ons best om onze labneh op zoveel mogelijk plaatsen beschikbaar te maken. Vraag ernaar bij je lokale supermarkt, daar doe je ons echt een groot plezier mee.

labneh van schapenmelk

   Labneh is een sterk ingedikte, licht gezouten yoghurt. Wij gebruiken hem graag als dip, mezze of sharing: creatief afgewerkt met kruiden en je beste olijfolie; gedresseerd in je mooiste bord.

   Je kan onze Labneh ook gebruiken als vervanger van zure room of volle platte kaas. In sauzen, spreads of als gezonde mayonnaise geeft Labneh een rijke maar frisse smaak. Je kan ‘m ook gebruiken als basis voor tzatziki.

   We maken onze Labneh met de schapenmelk van lokale boeren. Van die melk maken we eerst yoghurt, om hem nadien minstens drie dagen te laten uitlekken in linnen zakken. Een traditionele techniek die veel handenarbeid vergt, maar wel de beste ingedikte yoghurt oplevert. En dat hebben we graag natuurlijk. Je kan onze Labneh kopen in sommige Delhaizewinkels, bij Spar, en in andere eetwinkels. Labneh online kopen kan in de webwinkel van Crisp.

   Laat je naam, mail en adres achter en we geven je een seintje als we een nieuw verkooppunt in je buurt hebben.

   labneh, de zuivelarij

   Deel deze pagina als je dat wil?